Goriva

EURODIESEL BS

EURODIESEL BS

Bezsumporno dizelsko gorivo, odnosno proizvod koji po svim zahtjevima kvalitete i primjenskim svojstvima odgovara važećoj europskoj normi EN 590 i prvenstveno je namijenjeno za vozila koja imaju visoko učinkovite sustave – katalitičke konvertere za smanjenje štetnih sastojaka u ispušnim plinovima. Takva vozila pri homologaciji u Europi moraju zadovoljiti zahtjeve EURO V. Sadržaj ukupnog sumpora iznosi do 10 mg/kg, a dodatkom namjenskih aditiva osigurava se zahtijevana mazivost. Vrijednost cetanskog broja je najmanje 51.

Gorivo je namijenjeno svim vozilima s dizelskim motorom, zadovoljava sve zahtjeve propisane EN 590, može sadržavati do 7 % volumskog udjela metilnih estera masnih kiselina (FAME).

EUROSUPER BS 95

EUROSUPER BS 95

Bezsumporni bezolovni motorni benzin koji po svim zahtjevima kvalitete i primjenskim svojstvima odgovara istoj vrsti benzina u EU, sukladan je zahtjevima važeće europske norme EN 228. Sadržaj sumpora je do 10 mg/kg. Novo je gorivo prvenstveno namijenjeno vozilima koja imaju najmodernije visokoučinkovite sustave za obradu ispušnih plinova, koji prilikom homologacije moraju zadovoljiti zahtjeve EURO V ili za koja je u uputama proizvođača izričito navedeno da koriste gorivo sukladno europskoj normi EN 228.

EURODIESEL BS PLAVI

EURODIESEL BS PLAVI

Eurodiesel BS plavi je dizelsko je gorivo obojeno plavom bojom prema Pravilniku o primjeni Zakona o trošarinama što se odnosi na plinsko ulje obojeno plavom bojom za namjene u poljoprivredi, ribolovu, akvakulturi i plovidbi.

PLIN U BOCAMA UNP/LPG

PLIN U BOCAMA UNP/LPG

Propan-butan plin u bocama primjenjiv je posvuda gdje je potrebna fleksibilna i lako prenosiva energija, a jednostavno se i sigurno distribuira do najudaljenijih mjesta. Postoji više vrsta pakiranja: 2 kg, 3 kg, 5 kg (kamping), 7,5 kg, 10 kg i 35 kg.

Kontakt

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Subject

Poruka

 

Map